Treći put

Tko još vjeruje Miškoviću i ekipi u prvom, drugom, trećem ili tko zna kojem putu, ima priopćenje o presumpciji Modrićeve nevinosti na stranici HNS-a. Još nedostaje teško djetinjstvo u izbjeglištvu i da je goloruk jurišao na tenkove zajedno s Mamićem. Toliko licemjerno i degutantno zvuči da SVAKU osobu smatraju nevinom dok se ne dokaže suprotno. I onda istovremeno brane ulaske navijačima na stadion jer je Mamić rekao da taj i taj ne može ili kad imamo rigorozne pretrese svaje osobe ili kad je zabranjeno navijačima na gostovanja.

Ali što nas to čudi kad Mišković u svom obraćanju javnosti kaže da ne zna kad je zadnji put vidio Mamića. Bože moj, kad mu je kaput stavljao bio je s leđa, a tko s leđa može vidjeti čovjeka.

Ili recimo kod izbora u HNS-u, Mamić je slučajno zaboravio kesu u uredu Izvršnog odbora, baš kad je zasjedao.

Evo priopćenja o nedužnom našem Lukici koji je na banci dizao isti iznos gotovine koji je taj dan Mamić uplaćivao na svoj račun:

“Hrvatski nogometni savez uvijek i dosljedno podržava načelo presumpcije nevinosti te smatra svaku osobu nedužnom dok se ne dokaže suprotno.

U konkretnom postupku, HNS je duboko uvjeren u ispravnost iskaza Luke Modrića pred sudom u Osijeku, a posebno zbog Modrićevog ponašanja koje je od prvog nastupa za hrvatsku U-15 reprezentaciju u ožujku 2001. godine pa do danas bilo uzorno. Modrić se kroz skoro 20 godina nastupa u dresu Hrvatske pokazao kao karakterna osoba koja je iznimno odgovorna u svom odnosu prema suigračima, obvezama u reprezentaciji i hrvatskoj državi, kojoj je svojim igrama u reprezentaciji i klubovima priskrbio značajan ugled u svjetskoj sportskoj javnosti.

Zahvaljujući svojoj besprijekornoj sportskoj karijeri i ponašanju u reprezentaciji, 2016. godine postao je i kapetan selekcije za koju je nastupao više od stotinu puta, a u međunarodnim klupskim okvirima potvrdio se kao najuspješniji hrvatski nogometaš u povijesti. Zbog svega navedenoga, Hrvatski nogometni savez čvrsto stoji uz svog kapetana reprezentacije i vjeruje da će u ovom postupku potvrditi svoju nedužnost, kao i neosnovanost ovakve optužnice.

Također, uvjereni smo da, zahvaljujući Modrićevom neslomljivom karakteru, ovaj postupak neće imati negativan utjecaj na izvedbe reprezentacije, pred kojom je nastup na FIFA Svjetskom prvenstvu u Rusiji.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s