Uključite se u javna savjetovanja

Uključite se ljudi u javna savjetovanja sa svojim primjedbama i prijedlozima. To ne boli, možete pomoći svom Gradu, a time i sebi. Završilo je ono o Planu gospodarenja otpadom, a u tijeku su ona o komunalnom redu, zakupu javnih površina, držanju kućnih ljubimaca. Uvijek imamo o nečem prigovarati (ajme koliki mu je štekat, vidi one masline na rivi, svi priko veze dobiju prostor po tko zna kojoj cijeni, nemam gdje prošetati svog kućnog ljubimca … ) a sad kad treba, mučimo. I onda se čudimo odakle odluke.

Jutros sam poslao 2 upita da razjasnim neke stvari kako bi svim zainteresiranima bilo jasnije. I dobio sam odmah odgovore, od pročelnika i savjetnika.

Savjetovanja u tijeku:

(do 20. travnja) Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnom redu i Plan korištenja javnih površina unutar zaštićene kulturno-povijesne cjeline Grada Splita, zona zaštite A kao sastavni dio Odluke o komunalnom redu.

(do 20. travnja) Nacrt prijedloga izmjene i dopune Odluke o davanju u zakup javnih površina, neizgrađenog građevinskog zemljišta za postavljanje kioska, štekata, štandova, pokretnih naprava i dr.

(do 23. travnja) Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim ili izgubljenim životinjama na području Grada Splita.

http://www.split.hr/Default.aspx?sec=2489

Image may contain: text

Image may contain: text and outdoor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s