Istanbulska … tuga

ZONA SUMRAKA – Tužna Hrvatska: Crkva protiv istanbulske, vlada za istanbulsku. Crkva uz prosvjednike, vladi neće crkva određivati politiku. Izlazi afera pedofilija u Crkvi koja traje od 2011. Crkva odjednom za istanbulsku, glavni tajnik vladajućih jasno kaže da političari zloupotrebljavaju znanje o lošim stvarima u Crkvi da bi okrenuli javni istup Crkve. Glavni tajnik pri tome ne osuđuje Crkvu, vlada se hvali kako je Crkva za istanbulsku. Sin saborskog zastupnika zaposljava se u policiji nakon 2 ukora tamo da ne bi morao otići u Njemačku. Sin načelnika jurca se po cesti i pretuče drugog vozača. Ugostitelj prijeti bombom jer je njegov nelegalni śtekat država dala drugome. Obiteljski zakon na tragu srednjeg vijeka …

Image may contain: one or more people


Majke ti di mi živimo … i nikog nije nešto pretjerano briga … ni za te jadne dječake koje godinama valjda rade budalama šta uopće prijavljuju svećenike jer ionako se neće ništa riješiti. Neće dok ne dođe kakav sukob ala istanbulska. Politički zaštićeni mogu raditi i po cesti što hoće, mogu se zaposljavati čak i u policiji. Bombom se brani nelegalni stekat koji drzava opet nelegalno daje drugom nelegalnom. Uz to će vas zakonom oženiti i držati u braku, prijetiti odvjetnicima i sudom, učiti u školi tarot i da je zemlja ravna ploča.

Svi se u ovoj državi groze gej stvari. Al neće je nitko spomenuti kad se ona s maloljetnicima događa u samoj Crkvi. Gej s maloljetnicima u Crkvi. Stavit ćemo to pod tepih makar se morali složiti s istanbulskom.

I nije ovo tekst protiv Crkve, dapače, takve stvari se događaju svugdje oko nas. Ovo je tekst protiv licemjera u svim porama društva koji upravljaju našim životima, a mi ćemo šutit jer se takve stvari nisu dogodile nama. Šutit ćemo jer smo zadovoljni ugodnom zonom u kojoj živimo. Pa čovjeka koji nosi križ za bolesnu djecu kod nas dočeka 50 ljudi. Uglavnom oni kojima su djeca bolesna. E pa onda probajte zamislite da vašeg sina svećenik pipa, da vas mlate po cesti … i nikog neće biti za vas.

Eto, došlo mi malo da kričim pa zakričah … u prazno … u dim.

Pođite s mirom … volite se ljudožderi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s