Dok se Statut ne izmjeni nema promjena u hrvatskom nogometu

Matoc je za sjajno suđenje u pobjedi Lokomotive nad Dinamom dobio negativnu ocjenu. Hajduk je nakon 65.000 kuna i pražnjenja sjevera dobio kaznu od 90.000 kuna. Sva proročanstva iz govora Mamića se ostvaruju. Znate, onog Mamića koji nema utjecaj u savezu. Moć delegata, Sudačke komisije, Disciplinskog suca i ostalih tijela HNS-a da presuđuju sucima i klubovima po naputku, a s posebnim naglaskom na utakmice koje Dinamo izgubi, i prema Hajduku, jasno govori da i ako želiš dobro suditi ili pošteno raditi, u Hrvatskoj to nije moguće. Vidljivo je da je treći put promijenio stvari. I da se nitko neće buniti.  Politika se ne želi mješati u sport … I zato dajmo Opatijskoj inicijativi još novaca poreznih obveznika da nastave ovu sprdnju od nogometa jer je očito velika panika zbog nedostaka novaca.

Takva moć ostaje sve dok se HNS ne reformira po uzoru na FIFA-u i UEFA-u. Na ovaj način sva tijela drže kao taoce sve one koji žele poštenje u HNS. 

http://www.nogometplus.net/index.php/naslovna/se-ne-izmjeni-statut-hns-a-nema-postenja-nogometu/?fbclid=IwAR007y8eeFM-PX4qfs8tHqp97sCA0I2hiGNrZR3ak9vYcWpWTUU6zE487pQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s