Hotel radnog imena Gospa od Žnjana

[GOSPA OD ŽNJANA] … jedna točka sjednice Gradskog vijeća je i ona za dopustiti radove na izgradnji hotela na Žnjanu u sezoni, radnog imena Gospa od Žnjana. Da Gospa od Žnjana. Majke ti, ništa nije sveto u ovoj državi. Naravno, ime je dato zbog obližnje crkvice Gospe od Žnjana, jer eto, tko bi mogao imati ideju za neko drugo ime.

Hotel ima sve dozvole (Plavi safir – Kotarac) koliko se god on nekome ne sviđao (meni prvom), a pisao sam davno o tih 11 etaža ispred plaže za osobe s invaliditetom. U prvom điru je zamišljen s dva niža, paralelna objekta, ali je sve zbrojeno u jedan i prebačeno u visinu. To ide valjda za onim podičiti se čiji veći. U blizini Dal-koning radi i zgrade.

A svetost imena, uzaludno spominjanje? Ajde to je sitnica, neće niko puno zamjeriti, par Zdravo Marija i Očenaša u prvom redu u crkvi, i to je to. Prođe to i za puno veće grijehe.

Dopustiti ili ne? Ionako više prašine i buke proizvede gomila auta na Žnjanu. Uz to, ide ono, zaposlit će puno naših ljudi, ograničavanje poduzetnika u radu i slično. To što neće bit naši ljudi nego uvozni je ipak druga priča …

Image may contain: ocean, sky, water and outdoor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s