Pauk diže nelegalno

Kao što sam pisao, cijena i kriteriji nisu u redu za hotele, i dobro je da se razmišlja o izmjeni. Nažalost, dio građana je oštećen u ovom “prijelaznom” razdoblju, do te mjere da im je pauk auto digao jer prometnom redaru nitko nije rekao da ugovori nisu potpisani već 4 mjeseca?! Na autoputu kad se radi odmaralište ili kad imate privremene radove u prometu okrenete znakove ili ih prekrižite onom florescentnom trakom. Nažalost, ovdje veliki dio građana nije ni znao da može koristiti ta slobodna mjesta.

Nekad u našem prometu imate takve apsurdne situacije da su recimo ona 4 mjesta u Zagrebačkoj ulici privatno vlasništvo jer se grad propustio upisati. E sad, je li plaćeno asfaltiranje za njih, zašto nisu označena kao privatno vlasništvo da ne stvaraju nesporazum, zašto nisu otkupljena i slično, opet je stvar za razmišljanje.

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/544788/graani-i-oporba-ne-kriju-ogorcenje-postupanjem-vlasti-u-banovininbsp39pauk-mi-je-digao-auto-s-rezerviranog-mjesta-za-koje-je-hotelu-ugovor-istekao39?fbclid=IwAR15WdBQoNOox1VkvAgpVH-8P1uQA4rrtI23CTcYMBlkcJhOEK9Yl9RuZpM

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s