Pozdrav od ovaca

Koliko ružnih tekstova. Koliko krkanskih napada, od fizičkog izgleda do potcjenjivanja igrača. Koliko potcjenjivanja projekta. Koliko neargumentiranih kritika. Koliko pametovanja. Sve smo bili, i masni i debeli i ovce …

Tužna je Hrvatska s takvim pojedinim novinarčićima i polukomentatorima. Hajduk i projekt nemaju pristup medijima, a i kad ga imaju to se koristi u kontra svrhu, umjesto da svi budu ponosni kako su obični ljudi napravili nešto sjajno u ovoj tužnoj državi. Izbila se politika iz kluba i oni koji su doveli klub do 300.000.000 kuna minusa. 300 milijuna kuna.

U zadnje dvije godine ostvaren je plus od 45 milijuna. I normalno je da su svi izgmizali. Veliki su to novci. Glad je zavladala, a i jal prema postignutom … Neostvarene ambicije, kompleksi manje vrijednosti, ma što god ti srce zaželi pokuśavalo je posljednjih mjeseci baciti klade pod projekt i klub …

I što se jače tuče i pljuje po Hajduku i projektu, to ga navijači više vole jer znaju da svaki projekt ima uspone i padove. Ma je čist. To je ono što ne razumiju mnogi. Čist u ovoj močvari.

Pozdravljaju vas vaše ovce u velikom broju. I blejat će u zboru večeras. Zboru od 30.000 grla.

S druge strane, dok upinjete s Opatijskom inicijativom, iskvarenim legendama i nepisanjem o negativnostima, guštajte u prosjeku bez Hajduka od 2000 gledatelja u ostatku lige.

Da. To je vaš prosjek i vaš uspjeh. Budite ponosni. Budite obitelj. Dijelite ulaznice za repku. Smješkajte se na selfijima.

A Hajduk kako vidite i ne treba ničiju hvalu, lako ga je prepoznati.

Čistog. Bijelog. Nepobjedivog.

Image may contain: text

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s