Nadrealna Hrvatska i Split

[NADREALNO] Moramo biti ponosni na državu u kojoj živimo. Iako vi vidite probleme gdje god se okrenete, oni ne postoje. To je samo vaša iluzija. Evo, Modrić je oslobođen jer nema dokaza da je lagao. Ona prva njegova izjava nije se dogodila, samo ste umislili. Mamić je tek prije 3 dana primio poziv za suđenje u Osijeku po drugoj optužnici pa se odgađa jer nije ga lako bilo nać godinu dana, pa ne može stić na suđenje. Nadrealno.

Kažu vladajući da je gospodarenje otpadom u Splitu divno, sve po planu. Mada vi vidite da nema kontejnera i kanti za razdvajanje i da se na Karepovcu još uvijek sve odlaže, niste u pravu. Ne možete dokučiti nadrealnost koja vam je pred očima. Nema problema ni s preustrojem gradske uprave. Dvije presude u korist zaposlenih su ništa, nebitno, čeka se još desetak. Plan strategije razvoja Grada Splita ne kasni. Gradonačelnik je jasno rekao NE KASNI SE, NADOKNADIT ĆE SE NA VRIJEME. Lako je shvatiti tu rečenicu.

Spaladium arena je pod kontrolom. Možda nije bilo nikakvih vijesti, ali problema nema. Pjaca je raskopana, ali ni to nije šteta, ima takvih stina koliko hoćete na skladištu. Konzervatori nisu javno rekli ništa izvođaču radova, ali bi mogli negdi nasamo. Marjanom veprovi mirno šetaju, stabla padaju, a plaće rastu. Razvojni projekti u minusu su 104 milijuna kuna … u komunali nema problema …

Nadrealno.

 

Image may contain: 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s