Karakter Hajduka

Kako sam i pisao, jako dobar ždrijeb je zaslužan za prolazak Hajduka. Nije bilo potrebno analizirati Slaviju. Međutim, ono što treba bolit svakog navijača Hajduka je kriminalan odnos nekih igrača prema utakmici. I nema to veze s nekom psihologijom lošijeg ulaska u sezonu nego s karakterom. Karakterom potcjenjivanja protivnika za kojeg vidiš da je lošiji. Ne potrčati, ne dodati balun, ne pomoći, ne zatvoriti … Tužno. Naravno, to se ne odnosi na sve. Stavio bi te tužne ljude na jednu dasku na sredinu Rive i veliki ekran da se vidi odnos prema dresu. (Nadam se da će Kopić to napravit u sali Poljuda i stalnim ponavljanjem pitat neke igrače jel se srame … je li se sramiš primit 200.000 i više eura godišnje i tako se odnositi). Kad tako igraš onda su i logične greške prekršaja zbog lijenog ulaska u duel. Draži mi je jedan Fomitchow sa svim svojim ograničenostima jer gine na terenu, od svih tih glumaca.

Ždrijeb je u ponedjeljak i par Steaua-Hajduk je nositelj. Samo Steauu s ovim odnosom ćemo proć nikad. Možete vi ove igrače tuć letvama, možete ih kažnjavati koliko hoćete, nema tu pomoći. Karakter se gleda kad se igrač bira. Bira se onaj sa srcem. Mi nažalost imamo dosta zečeva i glumaca …

Kako je samo Hajduk bitan, bitno je reć da smo s ovim rezultatom skočili na 128. mjesto UEFA koeficijenata. I uvijek se nadati da je možda ovo sezona koja će donijeti uspjeh, i to kad se najmanje nadamo. Samo za to treba karakter … I nije čudo kad kažemo da nemamo sriće. Kako ćeš je imati s ovakvim odnosom.

Možemo u ponedjeljak izvuć super par, najlakši … ali mislim da je sada Steaua najsretnija kad vidi koga je izvukla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s